INVESTICIONO ZLATO | PRODAJA INVESTICIONOG ZLATA | PRODAJA ZLATNIH POLUGA
DELJIVA ZLATNA POLUGA 50 X 1 GRAM

UPOTREBNA VREDNOST PROIZVODAZlatne poluge Combibar predstavljaju izvrstan izbor za sve ulagace kojima je prakticnost na prvome mestu. Combibar poluge sastoje se od malih poluga tezine jednog grama spojenih u jednu veliku polugu. Svaku polugicu od 1 grama moguce je odvojiti od ostatka proizvoda, cime se omogucuje placanje u zlatu putem malih apoena. Investicione zlatne poluge razlicitih velicina mozete kupiti u Zlatarama GOLD na cetiri lokacije u Beogradu. Prodaja zlata i prodaja zlatnih poluga obavlja se transparentno, sigurno i pouzdano. Privatnost i diskrecija deo su nase visegodisnje tradicije.

Poluge su pakovane u pakovaje velicine kreditne kartice, sto predstavlja dodatnu pogodnost za nosenje u novcaniku ili u dzepu. Ovu atraktivnu zlatnu polugu proizvodi svajcarska kovnica Valcambi, i to s trzisnim imenom CombiBar. .

U ponudi imamo deljive zlatne poluge od 50 x 1 g ugledne Svajcarske kompanije Valcambi. Valcambi je jedna od vodecih Evropskih kompanija za proizvodnju proizvoda od investicionog zlata Sve kovnice koje posluju pod ovim brendom , poseduju " GOOD DELIVERY " sertifikat. Isti, garantuje besprekoran kvalitet ( cistocu i tezinu ) investicionih proizvoda. Isti , izdaje udruzenje ucesnika Londonskog trzista plemenitih metala (London Bullion Market Assocoation, LBMA).

PRODAJA INVESTICIONOG ZLATA - PRODAJA DUKATA
ZLATARA GOLD VASA SIGURNOST