INVESTICIONO ZLATO | PRODAJA INVESTICIONOG ZLATA | PRODAJA ZLATNIH POLUGA
ZLATNA POLUGA 1000 GRAMA

UPOTREBNA VREDNOST PROIZVODAKilogramske zlatne poluge predstavljaju najraskosniju kupovinu za srednje i velike investitore. Dobar odnos tezine i vrednosti cini ovu polugu atraktivnim investicionim proizvodom. Zlatne poluge od 1000 grama u rukama kupca bude osecaj moci, sigurnosti i poverenja. Ne postoji plemeniti metal cija je specificna tezina veca, a lepota sjaja izazovnija. Investicione zlatne poluge razlicitih velicina mozete kupiti u Zlatarama GOLD na cetiri lokacije u Beogradu. Prodaja zlata obavlja se transparentno, sigurno i pouzdano. Privatnost i diskrecija deo su nase visegodisnje tradicije. Prilikom prodaje zlata u investicionom obliku svojim kupcima izdajemo sertifikat o autenticnosti kojim garantujemo ispravnost proizvoda i njegovu besprekornost.

Zlatne poluge od 1000 grama ili jednog kilograma mogu se po velicini uporediti s manjim mobilnim uredjajem. Mada se s obzirom na vrednost zlata radi o znacajnom cenovnom iznosu, kilogramska zlatna poluga jos je uvek dovoljno kompaktna da je moguce diskretno i bez teskoca uskladistiti. Bas kao i sve velike poluge koje se proizvode tehnikom livenja, i zlatne poluge od 1000 grama deluju cvrsto i pouzdano. Svaka poluga poseduje jedinstveni serijski broj koji omogucuje jedinstvenu identifikaciju pojedine poluge. U kategoriju velikih investicionih proizvoda od zlata, osim kilogramske zlatne poluge ubrajaju se jos i polukilogramske poluge, poluge 250 grama, a ponekad i poluge od 100 grama.

U ponudi imamo zlatne poluge od 1000g ugledne Nemacke kompanije Heraeus. Heraeus je jedna od vodecih Evropskih kompanija za proizvodnju proizvoda od investicionog zlata. Pod brendom Heraeus, posluju Svajcarska robna marka Argor Heraeus , Austrijska kovnica Munze Osterich i Nemacka robna marka Heraeus. Sve kovnice koje posluju pod ovim brendom , poseduju " GOOD DELIVERY " sertifikat. Isti, garantuje besprekoran kvalitet ( cistocu i tezinu ) investicionih proizvoda. Isti , izdaje udruzenje ucesnika Londonskog trzista plemenitih metala (London Bullion Market Assocoation, LBMA). Informacije mozete potraziti putem mejl adrese ili telefona. Diskretna i pouzdana prodaja zlata i zlatnih poluga u Zlatarama GOLD s visegodisnjom tradicijom garntuje vam kvalitet, pouzdanost i sigurnost. Prilikom kupovine zlatnih poluga, svakako dobijate sertifikat ispravnosti proizvoda za kog ste se odlucili.

PRODAJA INVESTICIONOG ZLATA - PRODAJA DUKATA
ZLATARA GOLD VASA SIGURNOST