PRODAJA INVESTICIONOG ZLATA
ŠTA JE INVESTICIONO ZLATO ?

SIGURNO ULAGANJE NOVCA

INVESTICIONO ZLATO JE ČISTO ZLATO, zlato finoće 999.9 i ono se proizvodi u obliku zlatnih pločica (poluga).
Upotrebna vrednost investicionog zlata je očuvanje vrednosti novca. Investiciono zlato je najbolji proizvod na svetu.

NJEGOVA VREDNOST SE ZNA U SVAKOM TRENUTKU.

INVESTICIONO ZLATO MOŽE DA SE PRODA U SVAKOM MOMENTU BILO GDE U SVETU.

INVESTICIONO ZLATO IMA TENDENCIJU STALNOG RASTA U BUDUĆNOSTI.

Investiciono zlato proizvodi se u renomiranim kovnicama, koje pripadaju kompaniji Heraeus. Heraeus posluje u Švajcarskoj pod brendom Argor Heraeus, u Nemackoj pod brendom Heraeus i u Austriji pod nazivom Munze Osterich.
Sve pripadajuće kompanije brendu HERAEUS, zadovoljavaju najstrožija pravila poslovanja, koja se odnose na težinu i čistoću investicionih proizvoda.
Kvalitet investicionih proizvoda potvrdjuje medjunarodni sertifikat koji se dobija uz svaku zlatnu polugu. Ulaganje u zlato nije klasično investiranje. Isto, predstavlja osiguranje od negativnih efekata ekonomskih zbivanja.
Tu se misli, na zaštitu od inflacije, deflacije, rizika nestanka ili zamene aktuelne valute.
Kroz istoriju , plemeniti metali služili su, kao valuta i sredstvo plaćanja, ali i kao podloga i temelj za štampanje novca, što se i danas u odredjenoj meri primenjuje.
Najveća primena plemenitih metala, danas je u modnoj industriji (izrada nakita ) i u investicijama (radi očuvanja vrednosti). Brojni stručnjaci i savetnici za ulaganja,preporučuju da se deo imovine ( od 10-30% ) uloži u plemenite metale ,radi smanjenja valutnog rizika aktuelne valute. Stvaranje rezervi kroz duži period najbolji je način očuvanja vrednosti imovine i zaštite novca od valutnih rizika. U poslednjih 50 godina zabeležen je višestruki rast cene plemenitih metala.

INVESTICIONO ZLATO

U ponudi imamo, visoko standradizovano investiciono zlato , najpoznatijih svetskih proizvodjača plemenitih metala. Predstavnici smo, koncerna Heraeus u okviru kojih posluju Heraeus, Argor Heraeus i Munze Osterich.
Predstavnici smo i Švajcarske kompanije Valcambi. Sve kovnice nalaze se na GOOD DELIVERY listi.To predstavlja medjunarodni standard, koji pokazuje da odredjena kovnica, zadovoljava najstrožija pravila poslovanja. Ista se odnose na kvalitet investicionih proizvoda ( čistoću i težinu ).
Prateći zahteve tržišta, kompanije Heraeus i Valcambi, učinile su dostupnim na tržištu nedeljive (zlatne poluge ), deljive investicione proizvode ( deljive zlatne plocice).

INVESTICIONO ZLATO- 1 G

Investiciono zlato od 1g , proizvodi se u formatu Multicard i Combibar jedinica. Oba formata proizvode se tehnikom kovanja. Investiciona jedinica MULTICARD, predstavlja više pločica od 1g fizički odvojenih pakovanih u okviru jedne investicione jedinice. Najčešće se javljaju u formatu 5x1g i 10x1g

Cena zlatnih poluga, prodaja zlatnih poluga, prodaja investicionog zlata, prodaja dukata.
Investiciono zlato po najpovoljnijim cenama.
Prodaja investicionog zlata u formatu zlatnih poluga i zlatnih dukata vrši se u poslovnicama Zlatara Gold u Beogradu..
Proces kupovine je jednosavan i diskretan.
Plaćanje možete izvršiti gotovinskim plaćanjem ili uplatom na nas tekući račun.
INVESTICIONO ZLATO OD 1G
Prateći preferencije i zahteve tržišta, kompanije Heraeus i Valcambi, učinili su raspoloživim na tržištu, deljive investicione proizvode ,pod nazivom Multicard ( Heraeus ) i Combibar ( Valcambi). Investicione poluge Multicard i Combibar, ističu praktičnost u prvi plan.
Ove investicione jedinice su kompaktne i izuzetno prefinjenog dizajna. Koncipirane su na taj način, da se svaki deo jedinice može odvojiti od ostatka iste.
Zlatne poluge Multicard i Combibar, zauzimaju značajno mesto u investicionom portfoliju malih, srednjih i velikih ulagaca.
Prodaja investicionog zlata od 1g u formatu Multicard i Combibar , obavlja se u poslovnicama Zlatara Gold, na dve lokacije u Beogradu.
Investiranje u zlato, razlikuje se od ostalih oblika investicija . Cilj svakog investiranja, jeste da se novac posle odredjenog vremenskog perioda vrati u uvećanom iznosu.
Kada je u pitanju ulaganje u zlato, investicioni cilj , nije da se ostvari zarada, vec da se sacuva kupovna moc novca.
Cinjenica je , da ni jedna valuta nije u dovoljnoj meri otporna na valutne rizuke.Tj. ne vredi isto na pocetku i na kraju godine . Cene svih dobara u osetnom su porastu.
Cena zlata ima intenciju rasta posmatrano kroz duzi vremenski period. Ako je rast cene zlata, veci od stope inflacije u posmatranom periodu u tom slucaju ostvarice se i zarada.
Stvarna zarada predstavlja razliku izmedju vrednosti za koju je porasla cena zlata i stope inflacije u posmatranom periodu. Svaka zlatna poluga na sebi ima utisnute zaštitne elemente:
Naziv proizvodjča, logo proizvodjača, tačnu težinu, čistoću i identifikacioni broj koji je jedinstven u svetu. Uz svaku kupljenu zlatnu polugu, dobijate medjunarodni sertifikat.
Isti, potvrdjuje autentičnost zlatne poluge i potvrdjuje sve zaštitne elemente koji su utisnuti na njoj.

Medjunarodni sertifikat potpisan je od strane Evropske kontrolne institucije Ruffoni.
Prilikom kupovine investicionog zlata dobijate i naš sertifikat. Isti, Vam omogućava, da na Vaš zahtev, možete da nam vratite investicionu jedinicu i da na taj način ostvarite minimalnu razliku izmedju kupovne i prodajne cene.
Diskretna i pouzdana prodaja zlatnih poluga i prodaja investicionog zlata u Zlatarama GOLD, s višegodišnjom tradicijom garntuje vam kvalitet, pouzdanost i sigurnost. Prodaja zlatnih poluga , prodaja investicionog zlata kao i prodaja dukata prestavlja našu dugogodišnju specijalnost na tržištu. Prodaja investicionog zlata i prodaja zlatnih poluga obavlja se transparentno, sigurno i pouzdano. Privatnost i diskrecija deo su naše višegodišnje tradicije…

KADA JE NAJBOLJI TRENUTAK ZA KUPOVINU INVESTICIONOG ZLATA ?

Ako je u pitanju dugoročno ulaganje,svaki trenutak je dobar. Prognoze vodećih svetskih ekonomista govore ,da će cena zlata u budućnosti sigurno rasti.
Ako je pitanju kratkoročno ulaganje, najbolji trenutak za kupovinu investicionog zlata je prilikom pada cene na berzi . Stolećima unazad,pokazalo se da posle pada cene zlata na berzi, sledi skok cene zlata i onda dolazi i Vaša zarada.

INVESTICIONI SAVETI

Ulaganje u investiciono zlato, zahteva odredjenu investicionu analizu ,kao i svaka druga investiciona odluka.

Upoznacemo Vas sa najbitnijim faktorima koji treba da determinisu ulagaca, da uloziti novac u zlato ,ili u neku drugu imovinsku kategoriju. Ulaganje u investiciono zlato,kao vid finansijskog osiguranja novca priznat je svuda u svetu.


Prvi bitan faktor ,predstavlja vremenski period na koji planirate da ulozite novac.Ako je taj period manji od 5 godina,ne treba ulagati novac u zlato.
ZASTO? Zlato je berzanska roba i njegova cena se menja iz sekunde u sekundu. Gledano kroz vreme ,zlato ima stalni trend rasta.Ali ,ima perioda kada vrednost zlata ima negativnu korekciju. Ukoliko se u tom trenutku, ukaze potreba za likvidnoscu,tj.za konvertovanjem zlata u novac, moze da se ostvari mali gubitak. Na duzi vremenski period, to ne moze da se desi.


2. Drugi bitan faktor predsavlja projektovanje investicionog portfolia. Cena grama zlata u vecim investicionim proizvodima (zlatnim polugama ) je povoljnija, nego u manjim .


3. Cilj ulaganja u investiciono zlato nije da se ostavri zarada ,vec da se zastiti kupovna moc novca.Svaki rast vrednosti zlata , veci od stope inflacije u posmatranom periodu predstavlja dobit ( tj zaradu).

Drugi format , koji pripada kategoriji investicionog zlata jesu investicioni dukati. Zlatni dukati ( novcici ) stepena finoce jednakog , ili veceg od 900 hiljaditih delova ( 900/1000) ,koji su iskovani posle 1800 godine, koji jesu , ili su bili zakonsko srestvo placanja u drzavi porekla, a koji se prodaju po ceni koja nije visa od 80% vrednosti zlata na otvorenom trzistu sadrzanog u njima. Ovi dukati nemaju numizmaticku vrednost i ne smatraju se kolekcionarskim dobrima. Investicioni dukati proizvode se u renomiranim svetskim kovnicama koje garantuju njihov besprekoran integritet .