INVESTICIONO ZLATO | PRODAJA INVESTICIONOG ZLATA | PRODAJA ZLATNIH POLUGA
ZLATNA POLUGA 50 GRAMA

UPOTREBNA VREDNOST PROIZVODAZlatna poluga od 50 grama , poseduje idealan sklad izmedju velicine poluge i cene grama zlata u istoj. Konkurentska prednost poluga od 50 i 100 grama u odnosu na zlatne poluge od 500 i 1000 grama ,prezentuje se kroz veci nivo likvidnosti . Zlatne poluge od 50 grama spadaju u kategoriju srednje velikih zlatnih poluga, zajedno s polugama od 100 grama. Investicione zlatne poluge razlicitih velicina mozete kupiti u Zlatarama GOLD na cetiri lokacije u Beogradu. Prodaja zlata i zlatnih poluga obavlja se transparentno, sigurno i pouzdano. Privatnost i diskrecija deo su nase visegodisnje tradicije. Prilikom prodaje zlata u investicionom obliku svojim kupcima izdajemo sertifikat o autenticnosti kojim garantujemo ispravnost proizvoda i njegovu besprekornost

Zlatne poluge od 50 grama velicine su otprilike kao paketic zvaka time da im je debljina svega par milimetara. Sluzbeni oblik varira od proizvodjaca do proizvodjaca, tako da i mere mogu ponesto varirati, tako sto su, naprimer sirina i duzina nesto manje, ali je debljina nesto veca. No, bez obzira na proizvodjacke varijacije u izgledu i dizajnu, masa cistoga zlata sto ga sadrzi investiciona zlatna poluga uvek je zaista ista, te iznosi tacno 50 grama. Mere zlatne poluge od 50 grama: duzina 50,10 milimetara, 28,60 milimetara i debljina 2,20 milimetara. 50-gramske zlatne poluge obicno su najvece zlatne poluge koje se proizvode tehnikom kovanja. Rec je o tehnici proizvodnje pri kojoj se vec formirane i ohladjene plocice stavljaju u presu i potom se na njih utiskuju odgovarajuce informacije ( masa zlata, cistoca zlata, zig kovnice, zastitni elementi itd). Sve vece poluge od 50 grama, poluge od 100 grama, 250 grama, 500 grama ili 1000 grama – u pravilu se proizvode tehnikom livenja.

U ponudi imamo zlatne poluge od 50g ugledne Nemacke kompanije Heraeus. Heraeus je jedna od vodecih Evropskih kompanija za proizvodnju proizvoda od investicionog zlata. Pod brendom Heraeus, posluju Svajcarska robna marka Argor Heraeus , Austrijska kovnica Munze Osterich i Nemacka robna marka Heraeus. Sve kovnice koje posluju pod ovim brendom , poseduju " GOOD DELIVERY " sertifikat. Isti, garantuje besprekoran kvalitet ( cistocu i tezinu ) investicionih proizvoda. Isti , izdaje udruzenje ucesnika Londonskog trzista plemenitih metala (London Bullion Market Assocoation, LBMA). Informacije mozete potraziti putem mejl adrese ili telefona. Diskretna i pouzdana prodaja zlata i zlatnih poluga u Zlatarama GOLD s visegodisnjom tradicijom garntuje vam kvalitet, pouzdanost i sigurnost. Prilikom kupovine zlatnih poluga, svakako dobijate sertifikat ispravnosti proizvoda za kog ste se odlucili.

PRODAJA INVESTICIONOG ZLATA - PRODAJA DUKATA
ZLATARA GOLD VASA SIGURNOST