INVESTICIONO ZLATO
INVESTICIONO ZLATO

Investiciono zlato predstavlja cisto zlato.Investiciono zlato ima zagarantovanu finocu 995/1000 ili vecu. Najmanja prihvacena težina za investicione proizvode jeste 1 g.

Investiciono zlato dostupno je na trzistu u formatu zlatnih poluga i zlatnih dukata.

Svi proizvodi od investicionog zlata proizvode se u renomiranim svetskim kovnicama koje se nalaze na good GOOD DELIVERY listi. Kompanije sa GOOD DELIVERY liste, zadovoljavaju najstrožija pravila poslovanja u pogledu finoce i težine investicionih proizvoda.

Proizvodi istih, primaju se bilo gde u svetu bez dodatnih provera.

Investiciono zlato predstavlja najkvalitetniji proizvod na svetu.Stepen ocekivanja i zadovoljenja zahteva ulagaca, na najvecem je nivou.

Investiciono zlato je najkonvertibilnija valuta u svetu. ( Može da se zameni lako za bilo koju valutu ).

Najpoznatiji proizvodjaci investicionog zlata u Evropi posluju pod brendom Argor Heraeus.

KADA KUPOVATI INVESTICIONO ZLATO ?

Na dijagramu je prikazan razvoj cene zlata za 1 unzu (31.104 g), od 1973 godine do danas.Investiciono zlato

Ulaganje u investiciono zlato predstavlja najsigurnije dugorocno ulaganje. Investiciono zlato, predstavlja najlikvidniji format finansijskih instrumenata , koji je priznat u celom svetu.

Kada , akumulirate odredjena finansijska sredstava , vreme je da razmisljate o potencijalnim investicionim mogucnostima.Ni u jednu investicionu kategoriju, ne treba ulagati ceo finansijski kapital. Treba se rukovoditi principom diversifikacije. Deo kapitala ,koji ne planirate koristi u narednih 5 i vise godina možete uložiti u zlato.

Optimalan udeo kapitala koji treba uložiti u zlato krece se od 10-30%.Ako je u pitanju ulaganje na duži rok, svaki trenutak za kupovinu je dobar. Razlog je jednostavan, nemoguce je pogoditi idealnu cenu za kupovinu.U koliko se ulaže novac na kraci vremenski rok, u investiciono zlato, potrebno je sacekati nižu cenu na berzi i u tom trenutku obaviti transakciju.Drugi rizik koji postoji, ako je investicija sa kracim rokom dospeca, sto se može napraviti mali minus u koliko imate potrebu za hitnom likvidnoscu.

KUPOVINA INVESTICIONOG ZLATA

Proces kupovine investicionog zlata odvija se na slican nacin, kao i u zemljama Evropske Unije.

Investiciono zlato raspolozivo je za kupovinu odmah , kupuju se po vec formiranim cenama. ( To su zlatne poluge , cije su cene fiksirane u odredjenom trenutku na berzanskoj platformi .Cena istih ,moze biti slicna sadasnjoj vrednosti ,ali i ne mora ). U svim nasim poslovnicama ,odredjeni investicioni proizvodi i investiciono zlato dostupni su za kupovinu odmah.

Ukoliko se Vas zahtev odnosi, na alokaciju veceg iznosa finansijskog kapitala u investiciono zlato ,onda uvoz radimo prema Vasem individualnom zahtevu. Za realizaciju takvog zahteva, potrebno je da nas posetite u nasem poslovnom sedistu koje se nalazi na adresi ,Mutapova 65, Vracar , Beograd.

Prodaja investicionog zlata po najpovoljnijim cenama Zlatara GOLD

Investiciono zlato, predstavlja investicioni proizvod, najmanje tezine od 1g, cija je najmanja prihvacena finoca 995/1000 , ili je veca.

Ulaganje u zlato (finoce 999,9) je likvidno ulaganje. Investiciono zlato je najkonvertabilnija valuta u svetu ( karakterise ga laka zamenjivost za bilo koju drugu valutu ).

Sa istim se trguje 24 h u svetu. Na Vas zahtev, bilo gde u svetu odmah dobijate novac za zlato. Investiciono zlato predstavlja temelj monetarne i finansijske stabilnosti svake zemlje. Najstabilnije su valute, onih zemalja koje u velikoj meri imaju pokrice u investicionom zlatu. Investiciono zlato proizvodi se u formi zlatnih poluga i investicionih dukata (zlatnika ).

Zlatne poluge su savremeniji ulagacki instrument, u odnosu na investicione dukate , koji svoj ulagacki potencijal crpe iz tradicije. Zlatne poluge imaju na sebi utisnute zastitne elemente,naziv proizvodjaca ,tacnu tezinu,finocu i identifikacioni broj koji je jedinstven u svetu

Prodaja dukata - prodaja investicionog zlata - prodaja zlatnih poluga
U Zlatari GOLD