Investiciono zlato

Investiciono zlato predstavlja cisto zlato.

Investiciono zlato ima zagarantovanu finocu 995 /1000 i vecu. Neke zemlje Evropske Unije, uvele su ogranicenje u pogledu najmanje prihvacene tezine. Tj. da bi proizvod imao investicioni status ,neophodno je da najmanja njegova tezina bude jedan gram. Nasa zemlja, nema tu vrstu ogranicenja. Kod nas, investiciono zlato moze imati i manju tezinu od jednog grama.

Zlatne poluge manjih tezina ( 1gram, 2 grama, 5 grama ), proizvodjaci tretiraju, kao poklon program. Zlatne poluge od 10 grama i vece, pripadaju investicionom programu. Autenticnost i jedinstvenost zlatnih poluga, izdvojila je darivanje, kao dodatnu funkcionalnu vrednost investicionog zlata. Cene za jedinice iz poklon programa, ne formiraju se na 60 sekundi, vec prilikom osetnijih promena vrednosti zlata na berzanskoj platformi. Kao vredan poklon, neretko se koriste i vece zlatne poluge iz investicionog programa .

Za razliku od ostalih poklona, koji nedugo posle darivanja izgube svoju funkcionalnu vrednost, zlato trajno cuva vrednost i secanje na osobu koja ga je poklonila. S obzirim na trend kretanja vrednosti zlata, zlato predstavlja jedini poklon kojem vrednost konstantno raste. Investiciono zlato se poklanja prilikom razlicitih povoda: Rodjenje, krstenje, diplomiranje, sticanje najvecih akademskih zvanja, zaposlenje, osvajanje velikih sportskih dostignuca itd.

Investiciono zlato dostupno je na trzistu u formatu zlatnih poluga i zlatnih dukata.

Svi proizvodi od investicionog zlata proizvode se u renomiranim svetskim kovnicama koje se nalaze na good GOOD DELIVERY listi. Kompanije sa GOOD DELIVERY liste, zadovoljavaju najstrozija pravila poslovanja u pogledu finoce i tezine investicionih proizvoda.

Proizvodi istih, primaju se bilo gde u svetu bez dodatnih provera.

Investiciono zlato predstavlja najkvalitetniji proizvod na svetu.Stepen ocekivanja i zadovoljenja zahteva ulagaca, na najvecem je nivou.

Investiciono zlato je najkonvertibilnija valuta u svetu. ( Moze da se zameni lako za bilo koju valutu ).

Najpoznatiji proizvodjaci investicionog zlata u Evropi posluju pod brendom Argor Heraeus.


KADA KUPOVATI INVESTICIONO ZLATO ?

Na dijagramu je prikazan razvoj cene zlata za 1 unzu (31.104 g), od 1973 godine do danas.


investiciono-zlato

INVESTICIONO ZLATO ?

Ulaganje u investiciono zlato predstavlja najsigurnije dugorocno ulaganje. Investiciono zlato, predstavlja najlikvidniji format finansijskih instrumenata, koji je priznat u celom svetu.

Kada, akumulirate odredjena finansijska sredstava, vreme je da razmisljate o potencijalnim investicionim mogucnostima. Ni u jednu investicionu kategoriju, ne treba ulagati ceo finansijski kapital. Treba se rukovoditi principom diversifikacije. Deo kapitala, koji ne planirate koristi u narednih 5 i vise godina mozete uloziti u zlato.

Optimalan udeo kapitala koji treba uloziti u zlato krece se od 10-30%. Ako je u pitanju ulaganje na duzi rok, svaki trenutak za kupovinu je dobar. Razlog je jednostavan, nemoguce je pogoditi idealnu cenu za kupovinu. U koliko se ulazete novac na kraci vremenski rok, u investiciono zlato, potrebno je sacekati nizu cenu na berzi i u tom trenutku obaviti transakciju. Drugi rizik koji postoji, ako je investicija sa kracim rokom dospeca, sto se moze napraviti mali minus u koliko imate potrebu za hitnom likvidnoscu.


KUPOVINA INVESTICIONOG ZLATA

Proces kupovine investicionog zlata odvija se na slican nacin, kao i u zemljama Evropske Unije.

Investicioni formati, raspolozivi za kupovinu odmah kupuju se po cenama koje se formiraju na svakih 60 sekundi koje su dostupne na nasoj internet platformi CENA ZLATNIH POLUGA

Investicioni formati koji nisu dostupni za kupovinu odmah , kupuju se po cenama formiranim na nasoj internet plaformi na sledeci nacin: Fiksira se cena u trenutku koji Vama odgovara ,zatim se odredjuje vremenski termin za isporuku i dogovara nacin placanja .

Ukoliko se Vas zahtev odnosi, na alokaciju veceg iznosa finansijskog kapitala u investiciono zlato ,onda uvoz radimo prema Vasem individualnom zahtevu. Za realizaciju takvog zahteva, potrebno je da nas posetite u nasem poslovnom sedistu koje se nalazi na adresi, Mutapova 65, Vracar, Beograd.

Investiciono zlato, predstavlja investicioni proizvod, najmanje tezine od 1g, cija je najmanja prihvacena finoca 995/1000 ili je veca.

Ulaganje u zlato (finoce 999,9) je likvidno ulaganje. Investiciono zlato je najkonvertabilnija valuta u svetu ( karakterise ga laka zamenjivost za bilo koju drugu valutu ).

Sa istim se trguje 24 h u svetu. Na Vas zahtev, bilo gde u svetu odmah dobijate novac za zlato. Investiciono zlato predstavlja temelj monetarne i finansijske stabilnosti svake zemlje. Najstabilnije su valute, onih zemalja koje u velikoj meri imaju pokrice u investicionom zlatu. Investiciono zlato proizvodi se u formi zlatnih poluga i investicionih dukata (zlatnika ).

Zlatne poluge su savremeniji ulagacki instrument, u odnosu na investicione dukate, koji svoj ulagacki potencijal crpe iz tradicije. Zlatne poluge imaju na sebi utisnute zastitne elemente,naziv proizvodjaca, tacnu tezinu, finocu i identifikacioni broj koji je jedinstven u svetu