INVESTICIONO ZLATO | PRODAJA INVESTICIONOG ZLATA | PRODAJA ZLATNIH POLUGA
ZLATNA POLUGA 100 GRAMA

UPOTREBNA VREDNOST PROIZVODAZlatne poluge od 100grama , predstavljaju idealan investicioni instrument za ocuvanje vrednosti kapitala vece finansijske vrednosti. Iste , se nalaze u epicentru interesovanja srednjih i velikih ulagaca. Njihovu poziciju determinisao je , idealan sklad izmedju cene grama zlata u njima i najveceg stepena likvidnosti. Zlatne poluge od 100 grama , karakterise i minimalna efektivna razlika izmedju aktuelne prodajne i aktuelne otkupne cene koja iznosi 2,5 % .
Zlatne poluge od 100 grama velike su otprilike poput paketica sirokih zvaka. Poluge izradjene tehnikom livenja imaju nesto grublji izgled nego sto ga imaju poluge izradjene tehnikom kovanja. Livene zlatne poluge odaju utisak cvrstoce i postojanosti, dok kovane poluge imaju jasne konture, te ostre natpise i ornamente. Na povrsini imaju utisnut jedinstveni serijski broj. Na taj nacin, vlasnistvo zlatne poluge moze se identifikovati, pa u slucaju kradje, ukoliko se takva poluga pojavi u legalnim prodajnim kanalima, moguce je prepoznati i vratiti vlasniku. Investicione zlatne poluge razlicitih velicina mozete kupiti u Zlatarama GOLD na cetiri lokacije u Beogradu. Prodaja zlata i zlatnih poluga obavlja se transparentno, sigurno i pouzdano. Privatnost i diskrecija deo su nase visegodisnje tradicije. Prilikom prodaje zlata u investicionom obliku svojim kupcima izdajemo sertifikat o autenticnosti kojim garantujemo ispravnost proizvoda i njegovu besprekornost

Zlatne poluge od 100 grama spadaju u srednje investicione poluge . Oblik i dizajn pojedine poluge u pravilu se razlikuje od proizvodjaca do proizvodjaca, zlatne poluge koje nudimo u prodaji u Zlatarama GOLD uvek su standardne cistoce i tezine. Sve srednje investicione poluge, tako i zlatnepoluge od 100 grama, po pravilu sadrze dodatne sertifikate, sto ukljucuje i utisnutu jedinstvenu identifikacionu oznaku. Identifikaciona oznaka , predstavlja kombinaciju slovnih i numerickih oznaka , a nekada je formirana samo od numerickih oznaka . Kao takva , jedinstvena je u celom svetu za odredjenu polugu i odredjenog proizvodjaca. Identifikacione oznake , zajedno za medjunarodnim serfifikatom koji je fabricki zapakovan i hermeticki zasticen u okviru samog proizvoda , garantuje autenticnost proizvoda u celom svetu . Na taj nacin ulagacima je garantovan najveci nivo sigurnosti ! Medjunarodni Regulator , koji garantuje kvalitet proizvodnih procesa i autenticnost proizvod jeste LBMA . Kvalitet proizvoda koji dolaze iz kovnica koje se nalaze na LBMA listi je neupitan za ceo svet . Vlasnici zlatne poluge /a od 100 grama imaju u svom vlasnistvu GOTOVINSKI EKVIVALENT koji u svakom momentu mogu zameniti za NOVAC !

U ponudi imamo zlatne poluge od 100g ugledne Nemacke kompanije Heraeus. Heraeus je jedna od vodecih Evropskih kompanija za proizvodnju proizvoda od investicionog zlata. Pod brendom Heraeus, posluju Svajcarska robna marka Argor Heraeus , Austrijska kovnica Munze Osterich i Nemacka robna marka Heraeus. Sve kovnice koje posluju pod ovim brendom , poseduju " GOOD DELIVERY " sertifikat. Isti, garantuje besprekoran kvalitet ( cistocu i tezinu ) investicionih proizvoda. Isti , izdaje udruzenje ucesnika Londonskog trzista plemenitih metala (London Bullion Market Assocoation, LBMA). Informacije mozete potraziti putem mejl adrese ili telefona. Diskretna i pouzdana prodaja zlata i zlatnih poluga u Zlatarama GOLD s visegodisnjom tradicijom garntuje vam kvalitet, pouzdanost i sigurnost. Prilikom kupovine zlatnih poluga, svakako dobijate sertifikat ispravnosti proizvoda za kog ste se odlucili.

PRODAJA INVESTICIONOG ZLATA - PRODAJA DUKATA
ZLATARA GOLD VASA SIGURNOST