INVESTICIONO ZLATO | PRODAJA INVESTICIONOG ZLATA | PRODAJA ZLATNIH POLUGA
ZLATNA POLUGA 1 GRAM

UPOTREBNA VREDNOST PROIZVODAZlatne poluge od 1 grama imaju slicnu namenu kao i druge poluge manjih velicina: poluge od 2 grama, 5 grama i 10 grama. Obicno se kupuju kao poklon, te kao pomocno investiciono sredstvo. Buduci da u odnosu na vece poluge imaju relativno malu vrednost, ponekad se koriste i kao sredstvo razmene za proizvode i usluge u slucajevima kriznih situacija. Investicione zlatne poluge razlicitih velicina mozete kupiti u Zlatarama GOLD na cetiri lokacije u Beogradu. Prodajazlatnih poluga obavlja se transparentno, sigurno i pouzdano. Privatnost i diskrecija deo su nase visegodisnje tradicije. Prilikom prodaje zlata u investicionom obliku svojim kupcima izdajemo sertifikat o autenticnosti kojim garantujemo ispravnost proizvoda i njegovu besprekornost

Zlatne poluge od 1 grama razlikuju se po obliku odnosno po proizvodjacu ali u pravilu nisu vece od nokta. Zbog svoje neznatne velicine, zlatne poluge od 1 grama prikladne su za dugotrajnu sigurnost i ocuvanje manjih vrednosti. U slucaju potrebe, najmanje se zlatne poluge mogu iskoristiti za razmenu jeftinijih dobara i usluga.

U ponudi imamo zlatne poluge od 1g ugledne Nemacke kompanije Heraeus. Heraeus je jedna od vodecih Evropskih kompanija za proizvodnju proizvoda od investicionog zlata. Pod brendom Heraeus, posluju Svajcarska robna marka Argor Heraeus , Austrijska kovnica Munze Osterich i Nemacka robna marka Heraeus. Sve kovnice koje posluju pod ovim brendom , poseduju " GOOD DELIVERY " sertifikat. Isti, garantuje besprekoran kvalitet ( cistocu i tezinu ) investicionih proizvoda. Isti , izdaje udruzenje ucesnika Londonskog trzista plemenitih metala (London Bullion Market Assocoation, LBMA). Informacije mozete potraziti putem mejl adrese ili telefona. Diskretna i pouzdana prodaja zlatnih poluga u Zlatarama GOLD s visegodisnjom tradicijom garntuje vam kvalitet, pouzdanost i sigurnost. Prilikom kupovine zlatnih poluga, svakako dobijate sertifikat ispravnosti proizvoda za kog ste se odlucili.