INVESTICIONO ZLATO | PRODAJA INVESTICIONOG ZLATA | PRODAJA ZLATNIH POLUGA
ZLATNA POLUGA 2 GRAMA

UPOTREBNA VREDNOST PROIZVODAProdaja zlatnih poluga. Zlatne poluge od 2 grama imaju slicnu namenu kao i druge poluge manjih velicina: poluge od 1 grama, 5 grama i 10 grama. Obicno se kupuju kao poklon, te kao pomocno investiciono sredstvo. Buduci da u odnosu na vece poluge imaju relativno malu vrednost, ponekad se koriste i kao sredstvo razmene za proizvode i usluge u slucajevima kriznih situacija. Investicione zlatne poluge razlicitih velicina mozete kupiti u Zlatarama GOLD na cetiri lokacije u Beogradu. Prodaja zlata i zlatnih poluga obavlja se transparentno, sigurno i pouzdano. Privatnost i diskrecija deo su nase visegodisnje tradicije. Prilikom prodaje zlata u investicionom obliku svojim kupcima izdajemo sertifikat o autenticnosti kojim garantujemo ispravnost proizvoda i njegovu besprekornost

Investitori ih obicno kupuju kako bi imali zlato pri ruci, za licnu sigurnost i manje transakcije. Ambalaza u koju su male poluge obicno upakovane ima dve funkcije: zastitu od ostecenja i mogucnost robusnijega rukovanja. Osim za ocuvanje vlastitog bogatstva, manje se zlatne poluge kupuju kao poklon za rodjenje deteta, krstenje, rodjendane i druge svecane prilike.

U ponudi imamo zlatne poluge od 2g ugledne Nemacke kompanije Heraeus. Heraeus je jedna od vodecih Evropskih kompanija za proizvodnju proizvoda od investicionog zlata. Pod brendom Heraeus, posluju Svajcarska robna marka Argor Heraeus , Austrijska kovnica Munze Osterich i Nemacka robna marka Heraeus. Sve kovnice koje posluju pod ovim brendom , poseduju " GOOD DELIVERY " sertifikat. Isti, garantuje besprekoran kvalitet ( cistocu i tezinu ) investicionih proizvoda. Isti , izdaje udruzenje ucesnika Londonskog trzista plemenitih metala (London Bullion Market Assocoation, LBMA). Informacije mozete potraziti putem mejl adrese ili telefona. Diskretna i pouzdana prodaja zlata i zlatnih poluga u Zlatarama GOLD s visegodisnjom tradicijom garntuje vam kvalitet, pouzdanost i sigurnost. Prilikom kupovine zlatnih poluga, svakako dobijate sertifikat ispravnosti proizvoda za kog ste se odlucili.