INVESTICIONO ZLATO | PRODAJA INVESTICIONOG ZLATA | PRODAJA ZLATNIH POLUGA
ZLATNA POLUGA 500 GRAMA

UPOTREBNA VREDNOST PROIZVODAZahvaljujuci dobrom odnosu tezine i cene cistog zlata koji sadrze, zlatne poluge od 500 grama imaju kompetitivna trzisna svojstva, i to posebno za srednje i velike ulagace.Temelj investicionog portfolia od nekoliko desetina ili nekoliko stotina hiljada eura obicno su upravo zlatne poluge od pola kilograma i kilogram. Investicione zlatne poluge razlicitih velicina mozete kupiti u Zlatarama GOLD na cetiri lokacije u Beogradu. Prodaja zlata i zlatnih poluga obavlja se transparentno, sigurno i pouzdano. Privatnost i diskrecija deo su nase visegodisnje tradicije. Prilikom prodaje zlata u investicionom obliku svojim kupcima izdajemo sertifikat o autenticnosti kojim garantujemo ispravnost proizvoda i njegovu besprekornost

Zlatne poluge od 500 grama otprilike su velike kao kesica praska za pecivo. Debljina joj moze biti nekoliko milimetara. Oblik i dizajn pojedine poluge u pravilu se razlikuje od proizvodjaca do proizvodjaca, zlatne poluge koje nudimo u prodaji u Zlatarama GOLD uvek su standardne cistoce i mase. Sve velike investicione poluge, tako i zlatne poluge od 500 grama, u pravilu sadrzavaju dodatne sertifikate, sto ukljucuje i utisnut jedinstveni serijski broj.

U ponudi imamo zlatne poluge od 500g ugledne Nemacke kompanije Heraeus. Heraeus je jedna od vodecih Evropskih kompanija za proizvodnju proizvoda od investicionog zlata. Pod brendom Heraeus, posluju Svajcarska robna marka Argor Heraeus , Austrijska kovnica Munze Osterich i Nemacka robna marka Heraeus. Sve kovnice koje posluju pod ovim brendom , poseduju " GOOD DELIVERY " sertifikat. Isti, garantuje besprekoran kvalitet ( cistocu i tezinu ) investicionih proizvoda. Isti , izdaje udruzenje ucesnika Londonskog trzista plemenitih metala (London Bullion Market Assocoation, LBMA). Informacije mozete potraziti putem mejl adrese ili telefona. Diskretna i pouzdana prodaja zlata i zlatnih poluga u Zlatarama GOLD s visegodisnjom tradicijom garntuje vam kvalitet, pouzdanost i sigurnost. Prilikom kupovine zlatnih poluga, svakako dobijate sertifikat ispravnosti proizvoda za kog ste se odlucili.

PRODAJA INVESTICIONOG ZLATA - PRODAJA DUKATA
ZLATARA GOLD VASA SIGURNOST