INVESTICIONO ZLATO | PRODAJA INVESTICIONOG ZLATA | PRODAJA ZLATNIH POLUGA
ZLATNA POLUGA 5 GRAMA

UPOTREBNA VREDNOST PROIZVODAProdaja investicionog zlata. Zajedno s investicionim zlatnim polugama tezine 1 grama, 2 grama i 10 grama, zlatne poluge od 5 grama spadaju u kategoriju malih zlatnih poluga. Investicione zlatne poluge razlicitih velicina mozete kupiti u Zlatarama GOLD na cetiri lokacije u Beogradu. Prodaja zlata i zlatnih poluga obavlja se transparentno, sigurno i pouzdano. Privatnost i diskrecija deo su nase visegodisnje tradicije. Prilikom prodaje zlata u investicionom obliku svojim kupcima izdajemo sertifikat o autenticnosti kojim garantujemo ispravnost proizvoda i njegovu besprekornost

Moze se reci kako je odnos cene i prakticnosti kod zlatne poluge od 5 grama dobro izbalansiran za kupce koji u kupovinu investicionog zlata planiraju uloziti nekoliko stotina eura. Prodaja zlatnih poluga od 5 grama obavlja se sigurno. Prodaju zlatnih poluga od 5 g prate odgovarajuci sertifikati ,koji potvrdjuju autenticnost i orginalnost istih. U zlatnom se portfoliu velikih ulagaca zlatne poluge od 5 grama cuvaju kao prelazni apoen, za slucajeve hitne potrebe za likvidnoscu. Osim za potrebe ocuvanja vlastite imovine, zlatne poluge od 5 grama neretko se kupuju i kao poklon u posebnim prilikama – krstenja, rodjendani, vencanja... Prodaju se samostalno ili pak zapakovane u plasticnu ambalazu.

U ponudi imamo zlatne poluge od 5g ugledne Nemacke kompanije Heraeus. Heraeus je jedna od vodecih Evropskih kompanija za proizvodnju proizvoda od investicionog zlata. Pod brendom Heraeus, posluju Svajcarska robna marka Argor Heraeus , Austrijska kovnica Munze Osterich i Nemacka robna marka Heraeus. Sve kovnice koje posluju pod ovim brendom , poseduju " GOOD DELIVERY " sertifikat. Isti, garantuje besprekoran kvalitet ( cistocu i tezinu ) investicionih proizvoda. Isti , izdaje udruzenje ucesnika Londonskog trzista plemenitih metala (London Bullion Market Assocoation, LBMA). Informacije mozete potraziti putem mejl adrese ili telefona. Diskretna i pouzdana prodaja zlata i zlatnih poluga u Zlatarama GOLD s visegodisnjom tradicijom garntuje vam kvalitet, pouzdanost i sigurnost. Prilikom kupovine zlatnih poluga, svakako dobijate sertifikat ispravnosti proizvoda za kog ste se odlucili.